Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkt Virke

Stormar kommer och går
Utan varning ibland
Det har varit många vissa år
Både på land och vid själens strand

Jag har hållt fast vid mitt liv
Önskat jag ej går på grund
När stormen varit intensiv
Har jag kippat efter andan en stund

Klär min själ i bomull och silke
Jag står kvar med livet i behåll
Jag är byggd av starkt virke
Har inte läckt som ett såll

Lungt nu





Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 11:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Bra skrivet.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni