Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filttofflor

Idag ska jag kliva i ett par filttofflor
Jag ska stiga försiktigt in i
Ett av min själs rum
Som blivit så besudlat
Av andra människors elakheter

Idag ska jag ge det rummet
Tyst Kärlek
Jag ska respektera
Jag ska älska
Jag ska värdera högt

Förlåtelsen tar jag med mig in
Ingen strid
Skall där mer råda

Det ska få vara det stilla rummet
Där jag kan andas
Våga tro
Våga hoppas
Våga lita på igen

Sedan ska jag gå stilla ut igen
Sätta en lapp på dörren

"Fråga om lov innan du kliver in"




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ingen strid ska mera råda
när de frälsta tågar in"
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni