Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget nytt under solen .Återupprepning av samma agenda i en ny tid!


Feodalsamhället

Pengar, makt och kontroll

Detta är huvudingredienserna
i ett feodalsamhälle.

Hierarkin såg annorlunda ut på
1700-talet där indelningen var
kungen, adel, präster, borgare
och bönder.

Dessa är idag utbytta mot regeringar,
globalister, dvs ekonomisk starka grupper
som är allierade med media som för
propaganda för att kunna utnyttja fotfolket
som
ska förse dessa med fortsatt exploatering
för sina egoistiska motiv där de
söker makt och idag kontroll över hela
världen genom manipulativa och korrupta
medel.
De för skrämselpropaganda som når ut
över hela planeten genom det digitala
nätverket.

Alla medel är tydligen tillåtna även att
utnyttja oskuldsfulla barn i propaganda
syfte för att få MAKT!

" The propaganda machine never sleeps"!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-03 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med skärpa och precision fångar du oligarkin bakom det stora bedrägeriet mot oss som individer och folk.

En stark och ärlig text att återkomma till i tider av kostsam rök och illvilja.
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP