Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp år

Jag har haft ett stopp år
Lagt i bromsen
Snarare dragit i nödbromsen
Jag hade tappat bort mitt sanna jag
Jag fattades mig själv

Sakteliga har jag
Upptäckt bit för bit
Vad jag vill
Vad jag tycker om
Vem jag tycker om

Jag har givit mig själv space
Jag har återupptäckt
Restaurerat det som gått sönder

Det var som om jag fick
Lära mig att gå igen
Att fatta egna beslut igen

Nu kan jag åter igen
Lägga i en växel i taget
Finna min fart
Som håller i längden

På min resa
Resan till
Mitt sanna jag




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-03 12:52



Bookmark and Share


  Pilträd
Igenkänning <3
Tack :)
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni