Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: ULJO


Du min kärlek

Du min kärlek
kyss mig ömt
krama om mig
håll mig hårt
visa mig närhet
ömhetens väg
ge mig modet
när det är svårt

Du min kärlek
räck mig tipsen
den inre resan
att finna livet
den inre skolan
kärlekens stråk
de bästa råden
för mig blir givet

Du min kärlek
lär mig tillvaron
undervisa mig
så allt blir lätt
vill ha ledning
finna meningen
att forma själen
och tänka rätt

Du min kärlek
var mitt ljus
visa vägen
gör mig trygg
för mig rätt
led mig i livet
tala till mig
var min rygg

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 569 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-10-07 06:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varm, äkta kärlek...mycket fint...
2019-10-11

  StinaJ VIP
Kärlekspoesi när den är som vackrast.
2019-10-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar bedjande kärlekshyllning från själ och hjärta!
2019-10-07

  Anya VIP
Fin uppmaning. Man kan få mycket stöd av sin kärlek.
2019-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
D ejligt att nå
u nderbar love få!
M juk moatjé
I ett hänga me´
N jutbart hoppas så...

2019-10-07

  DavidM VIP
Ömsint och varm ode till närheten.
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi, vacker och ödmjuk!
2019-10-07

    Lena Staaf VIP
Kärlek, tillit och hängivenhet. Varmt beskrivet.
2019-10-07

  soligajag_1 VIP
Underbar varm dikt med äkta kärlek!
2019-10-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intesivt och ödmjukt skrivet! Den " du min kärlek" känns som en bön...första versen är mer fysisk...de andra andas andlighet och vägledning. Fint!
2019-10-07

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksdikt
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO