Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inte illa vaggas...

Tänk om Himlen hade besökstider
med en dörr som stod lite på vänt glänt
dit man kunde få komma in då och då
och få vila ut innan livet här tog slut
i lugnet bara få vara
och slippa fartens ständiga snara
som numer bara ökas på oss så markant
och allt skall uppdateras och taggas...

Då hade det varit så gott att få höra:
Nu ska det bara slaggas!
*************************









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt