Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid rinner och vi spinner...

Vi tar ett steg i sänder
man vad då händer
om man tänder...

Vi tar det sakta
man ska akta
och allt väl beakta
och vakta...

När man allt har gjort
och allt har betraktats
och allt väl aktats
då har det tänkta
inte bara saktat av
utan även bort fraktats...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt