Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen segrar till slut


Om sanningen ska fram

Du sa att jag krossade ditt hjärta
Mitt hjärta krossade du gång på gång

Du har väl inte tagit hänsyn till mig
Så någonting har dött

Någonting dog i mig när jag
Tog hänsyn till dig

Vi kallade det kärlek utåt
Men inåt så tog fruktan över

Jag gick för att få leva




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-05 14:01



Bookmark and Share


  Pilträd
Jag gick för att få leva <3

2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte var vad den borde vara!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni