Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God bless America

Slott i betong där ingen bor
Kameraövervakning
”No trespassing”
Flaggor vajar på varenda uppfart
Här är alltid vindstilla

Leenden fastklistrade
Även när man slår dem på käften tackar de
Smeker tillbaka

Fasader byggs upp
Raseras
Byggs på nytt

Man kan se vilka som bor här
Blickarna avslöjar
Vända mot havet eller mot husen

Vågorna viskar ditt namn här nu
Asfaltering där du lämnade fotspår
Du gick alltid barfota




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-06 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa USA-imperialismen!
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker