Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starta om datorn

Ett rosa skimmer
Som att poppa piller
Sitter i soffan och scrollar medan tiden försvinner
Rinner
Ur min hand
Förflyttar mig genom tid och land
Kan inte stoppa mig trots att jag vet att jag blivit queen av sand
Öppna kliniker
För att stoppa dessa religiösa riter
Som zombies som dricker hundra liter
Blod
När ska vi få nog?
Barnen söker våra blickar men i bästa fall är allt de får ett arvod
(äh)
Vafan spelar det för roll när det enda vi väntar på är nästa regeringsperiod?
Så vi kan skylla på det som en gång var
Att vi alla sitter här utan svar
När ska vi förstå att det är allvar?
Vi missar att barnen drunknar i våra egna badkar
Dra ut proppen
Känn in hur kroppen
Äntligen kan andas och att du slipper leva livet med amnesi
Andas
Du är fri




Fri vers (Spoken word/Slam) av Oktobermörker
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-16 22:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
GUSTAFSSON MENAR ATT PUTIN ÄR SVARET
2022-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Not so fast!
Som du själv skrivit: En svala gör ingen sommar.
Människan lever på konstgjord andning.
Hon vet att hon ska lämna jordelivet.
Därav hennes skräck.
Hon vet att hon bär på synd. Därav hennes brist på frid.
Jesus är svaret.
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker