Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karneval

Slevar i mig som att det vore karneval
Svälten smyger runt hörnet
Jag
Svältfödd sedan mitt första andetag
Du
Som sondmaten och näringsdrycken på akuten
När jag är tillräckligt stark
Klär vi ut oss i hopp om att inte bli igenkända
Bär färg istället för det svarta och grå
Dansar som om vi vore på Rio's gator




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-09 21:19



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Bra, applåd, gillar!
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker