Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svala gör ingen sommar

Du har fastnat i min omloppsbana
Bosätter dig som en svala
Den som ingen sommar gör
Skör
Bred ut dina vingar
En sommar tar slut och plötsligt ser jag hur vi går sönder för varje minut
Vi dansar till samma sånger
Men känner andra sorger
Hur ska det funka när vi båda bara vill hitta ut
Öppna ditt fönster
Känn vindarna dansa i håret tills det slår knut




Fri vers (Spoken word/Slam) av Oktobermörker
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-04 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker