Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberbarn

Jag
Ett barn av mörker
En med storm i bröstet
En som alltid går genom regn
Genom dimma
Syns jag om du slår på helljusen?
För jag har glömt reflexvästen hemma

Jag
Dömd till sökandet
Till flykten
Drar innan solen tränger genom molnen




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker