Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E.T go home

Ser fyllda rum genom en glasridå
Deras läppar i rörelse
Skrattar i takt
Jag hör vad de säger
Förstår innebörden av deras ord
Men jag,
Ett ufo
Sträcker upp fingret mot skyn och grymtar "E.T go home"




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-09 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker