Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske inte nu

Spirande
Snurrande
Glitterkonfetti
Regnbågens alla färger
Lycka nu
För vad?
Jag vet inte men det känns bra
Hur det än nu är
Hur det än nu blir
Kanske inte nu
Men förhoppningsvis snart
Glimmande
Sprakande
Ljuv melodi
Skratt och tårar
Kärleksfullhet
I armarna jag bär
Håller hårt
Kanske inte nu
Men förhoppningsvis snart




Fri vers av MissCaylin
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-06 19:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint skrivet
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin