Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig.

Människor i miniatyr i vågorna
Orädda
Kastar sig ut och tumlas runt
Upp över ytan
Leende

Människor i miniatyr längst strandkanten
Orädda
Gräver med mjuka händer
Bygger sandslott
Skapar kanaler

Vågorna tar det snart med sig

Snart vadar de endast ut till byxkanten
Rädda
Låter sig bara nås av vågornas skum
Svär när byxorna bli våta

Snart sparkar de sönder sandslotten som står i deras väg
Rädda
Ber någon att gräva ner deras kroppar
Täckas av sand

Allt för att få känna sig omfamnade




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker