Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väx upp

Skärmen lyser upp mitt ansikte. Mellan mina ögonbryn har jag börjat ana en rynka. Jag tror att den kallas för bekymmersrynkan.
Mina fötter har blivit ”vuxenfötter”, när jag drar med hälarna mot soffan knastrar det. Jag kan klia mig med hälarna på fötterna, och upp längst benen. Det är praktiskt.

Huvudet sprängs efter fylla.
Jag undrar hur länge jag kan komma undan med att komma bakfull till jobbet?
Min mamma säger att jag osar sprit dagen efter.

Cellerna på min kropp dör snart snabbare än de byts ut.

När jag var 18 år sa jag att jag ville bli mamma vid 27. Nu är det tre år kvar och jag använder fortfarande sparpengar för att finansiera krogbesök.

Jag står inte i en enda bostadskö.
Jag äter popcorn till middag.

I fredags fyllde jag 24 år.

Ibland får jag sendrag i vaden när jag knullar.





Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-06 19:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vadslagning är ohälsosamt.
2019-10-17

    Lena Staaf VIP
En gryende självinsikt. Men vågar du ta klivet?
2019-10-10

  SatansSon VIP
gå på fotvård.
2019-10-07

  Stay Golden
What A Life it is !
2019-10-06

  Bjarne Nordbö
Känner igen det där i vaden. Och för övrigt en riktigt stark text.
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker