Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orka


Hemma bäst


Orka
resa till Mallorca
- vilken torka!
hellre va' med Birk o Borka

upp en julmust korka'

Någon dilla' om Manilla
inte illa
men jag stannar hellre stilla

chilla i min villa

Varför fara öster väster
på semester?
enligt alla kända tester

Hemma faktiskt bäst är














Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-07 14:49



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Alltid lika sant!
2019-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Avgjort.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP