Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canvas

Min kropp är din canvas
Följ mina linjer med penselns vassa strån
Måla mina ådror röda och blå

Känner du pulsen?
Ser du hur blodet rusar?

Min kropp är din canvas
Häng mig ovan din säng
Låt mig betrakta din ryggtavla när du sover
Låt mig betrakta dig, när du betraktar mig

Min kropp är din canvas
Ställ mig i ett kallt förråd
Låt dammet lägga sig på min kropp som en taggtråd

Hela världen är din canvas
Måla den med mitt blod




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-07 20:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Trevlig läsning, men vad är en kanvas?
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker