Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite trassel


Trådar

Det finns trådar som drar
Trådar som trasslar men inga svar
Rädd att slita loss band och förlora mig
Rädd att låta trådarna binda mig
Svårt att förstå
När allt känns trassligt




Fri vers (Fri form) av Caroline177
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-10-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177