Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siktord

Synonymer berättar
Ord talar

Åsikt:

mening
uppfattning
tanke
betraktelsesätt
idé
tro
ståndpunkt
omdöme
synpunkt
ställningstagande
värdering
opinion
förmenande

Insikt:

inblick
förståelse
kännedom
kunskap
vetande

På sikt så klarnar det som skymmer sikten




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni