Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstbrasa

 

 

värmande brasa

 

                    fåtölj med kuddar

 

                                        tekannor doftar

     

lenar frusna kroppar

 

                         filten virar sig

 

                                            runt kalla ben             

 

en härlig stund

 

                          Höst     




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-08 11:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mmm så mys härligt :) Jag gillart :) <3 kram
2019-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så mysigt och skönt...nu blev jag sugen på en kopp te också...:-)
2019-10-11

  ULJO
Skönt att kunna kura in sig när höstrusket gör entré
2019-10-08

  Feliaxel VIP
Så skön känsla du förmedlar
2019-10-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP