Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilstigen

Tvättmaskinen pulserar som ett förälskat hjärta
Hjärtslag har aldrig lugnat mig
Men i doften av tvättmedel och damm känns det tryggt

Dofterna
Det pulserande ljudet
Värmen

Kastar mig tillbaka till den gula tvättstugan i förorten
Jag och min bror tävlade med rullvagnarna medan mamma vek tvätt
Hon blickade ut över de bruna tegelhusen som sträckte sig mot himmelen
”The sky is the limit”

Vi sprang och sprang
Hans knän prydda med sårskorpor

Han vann alltid
Min bror

Han springer fortfarande




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-08 18:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar vardagstonen. Snyggt.
2019-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker