Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?

Hur mår du?

Hm.
Jag skulle väl säga att jag känner en stark förtvivlan
som att min kropp håller på att krossas inifrån
och är så överfull av energi att jag vill klösa ut mina ögon
och tanken på hur verkligheten är
och på hur jag känner
är fullständigt outhärdlig
som att jag vet att den här brinnande jävla hopplösheten kommer fortsätta för alltid
jag vill gråta och skrika men det går inte
och jag kommer aldrig att vänja mig
hur mår du?




Övriga genrer av Blork
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-10-08 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork