Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaren

Jag saknar allt
Det är alltid sol när jag minns där jag bott
Jag saknar överallt jag bott
Ängby. Blackeberg. Råcksta. Råcksta. Till och med 7 kvadrat på Hammarbyhöjden.
Jag kommer sakna Sundbyberg någon dag.
Jag kommer sakna mamma. Jag kommer glömma alla bråk. De kommer bli till sol istället.

Jag saknar stugan. Manga. Cissi. Anton (bror). Lego.
Rita. Drömma. Olycklig kärlek. Öl på Charles Dickens. Kaffe på Karolinska.
Split screen TV-spel. DVD-filmer.
Etc.

När grodan blir större kommer jag säkert sakna när grodan var mindre.
Och jag kommer sakna tiden innan, oavsett hur mycket jag älskar det som är nu.
Det är så jag funkar.

Om vi slutar med konst och mening kan jag sakna det åt er.
Jag kan vara kvar om allt brinner upp.
Den odödliga saknaren!
(låter som något ur doctor who)
Jag kan sitta där som en sten i askan.
I solen.




Fri vers av Blork
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-05-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork