Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var jag så rädd för?

jag mår typ bra

Jag kommer inte ihåg vad jag var så rädd för
De skulle upptäcka mig och
vad?
förstöra allt?
Någonting sånt

Jag letade runt lite
(jag gör ofta det)
Försökte förstå varför jag borde vara rädd
och må dåligt
Men jag har glömt var jag la det
(jag gör ofta det)

Det kanske var något med skam? Något med mina föräldrar? Jag tror det var större än så?
Jag har för mig att det var något med hur verkligheten i grunden var
nästan matematiskt
helt omöjligt att förneka
men också så hemskt
att jag inte kunde tänka på det

Det är skönt att jag inte minns
(jag kanske lämnade det på Gotland någon gång?)
så länge inte det jag glömt
är att det brinner




Fri vers av Blork
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-10-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork