Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NHK

Saker överallt. Fördragna gardiner. Psykiatri.
Ni tittar äcklat på lägenheten.

Jag vill hata livet. Inte på skoj.
Kramas hela dagen tills vi sjunker.
Fuck funktion.
Jag är en fisk.
Utan armar.
Dålig.

Jag vill se om på NHK. Ljuga för mina föräldrar om att allt är bra. Prokrastinera tills jag borde blivit vuxen.
Jag vill bli kramad när jag gråter.
Jag vill kramas när du gråter.
Allt är ok.
Även fast folk är skit.

Ni kan inte älska.
Bara beundra.
Och ni bestämmer allt.




Fri vers av Blork
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork