Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 minuter


5 minuter sa dem

slappna av och släpp dit ego

i 5 minuter

Det låter enkelt men är svårt som fan.

Jag glömmer bort
Jag förtränger
Jag överdriver

Jag målar upp bilder av mitt liv som
inte alltid är sann.

Jag tänker att jag kanske får vara med då.

Så nu gör jag mina 5 minuter själv.

Eller ljuger jag nu?




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 23:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Viktig reflektion och inspirerande perspektiv!
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite