Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

En rund mörkröd bloddroppe formas på mitt pekfinger
Skinnflisan klamrar sig fast
Vägrar släppa

Jag biter tag med framtänderna och drar
Smärtan är inte proportionell till förödelsens minimala storlek

Jag skrynklar ihop näsan
Blundar
Och stoppar in hela fingret i munnen

Blodets sötma sprider sig över tungan

”Såhär smakar smärta” tänker jag
Och suger lite hårdare




Fri vers (Fri form) av Oktobermörker
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 18:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
smärta är värre än döden. bara totalförlamning är värre.
2019-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Masochism.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Oktobermörker