Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpanoptikon



Cirkulärt montage.



Du är ju sedd genom glas.



Lövfällningsnaken.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-10 07:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbar bild
2019-10-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och tänkvärd haiku! Gillar titeln!
2019-10-10

    Lena Staaf VIP
Fin hösthaiku. Lyfter fram vår sårbarhet.
2019-10-10

  Solstrale VIP
Wow! Mycket i få ord!
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP