Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är jag på bilden, på den tiden var jag mer skör.


Jag balanserar bättre nu

Balanserat på en tunn lina
Har jag gjort många gånger
Som jag en gång för flera år sedan skrev här
Med mina sköra fötter
Men jag balanserar bättre nu
Stabiliserar mig själv bättre
Håller uppe mig själv bättre
Faller inte lika djupt
Ner i snåriga avgrunder
Men om jag gör
River jag upp snåren
Innan de skapar såren




Fri vers av MissCaylin
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-10 18:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så klok du är, något att försöka tänka på
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin