Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyright : Soligajag1


Underbara vänner !

Jag är lyckligt lottad med
underbara vänner som ger
mig kärlek , skratt och harmoni.

När värken fyller min kropp så
finns dem där inom kort .

Kan inte med ord beskriva känslan
som får en tår att rulla nerför
kinden av lycka!

Vad kan man annat tycka ,
än kärlek som ger dig det bästa
att smycka.

Tankarna tar mig till den bästa
kvällen av alla.
Låt hurra ropen skalla!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-12 10:52



Bookmark and Share


  ULJO
Vad rädd om dem , vänner som förgyller.
2019-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med goda vänner...mysig text...
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP