Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre det inre än det yttre

Jag vill bli sedd mer på djupet
Vad jag bär här inne
Än en bild
Du tycker är fin
Det ytliga kan locka
Men det inre består
Jag är den jag är
Förändras jag är det till det bättre
Får uppmärksamhet för mina gamla bilder
På tiden jag var smal
Men inte samma uppmärksamhet på mina nya bilder
Nu är jag stor
Har mina skäl
Men vad spelar det för roll?
När det fina sitter där inne...




Fri vers av MissCaylin
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-12 11:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant det vackra bär vi under ytan
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin