Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rapporterna duggar tätt medan politikerna är handlingsförlamade


På väg mot ett U-land/ Resursbrist

Tecknen på förfallet

En valuta av skräpmetaller
Resursbrist i vård, skola
och omsorg.
Kommunerna har stora underskott!
Polis och rättsväsende hinner inte utreda
brott och verkställa straff.
Överfyllda fängelser.
Senaste larmrapporten är att de saknas
sjukvårdsutrusning så att operationer
måste ställas in. ( detta brukar man läsa om
i U-lands problem)
Våld och våldtäkter vardagsinformation
Danmark sätter upp gränsvakter mot
Sverige av rädsla att den gränslösa
brottsligheten sprider sig till deras samhällen.

Media och politiker skriker om klimatkris när
de flesta människor dör av ämnesomsättningssjukdomar
där livsmedelsindustrin med alla konstgjorda ämnen
inte kontrolleras och där olika gifter inte visas.
Läkemedelsindustrin blommar och psykiska sjukdomar
och diagnoser botas med piller när det är samhället
som är sjukt inte människorna!

JA, det är klimatkris i våra samhällen. Det är en sjuka
där omsorg och omtanke saknas och den näringen
gör det livsodugligt. Mantrat är KÖP dig FRISK!
Konsumera mera och bli lika manipulerad som de
styrande i vårt land!

Den förra regeringen startade processen som den
nuvarande bara hakat på. Man har sålt ut allt som man
kunde kontrollera och överlämnat det till människor
som gör vinster i vår välfärd utan avsikter att ge något
tillbaka.

Pengarna placeras i skatteparadis!

Hur kunde detta ske? Vem är korrumperad? Vem manipulerar?

Pengarna börjar ta slut och nu ska vi beskattas med manipulerade
rädslor som går över hela planeten så att vardagen glöms!

Det är en mentalpandemi som flyger runt!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-12 18:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kineserna skall bygga tunnlar
och spara skattepengar
åt oss när våra egna
företags bud blir
miljarder dyrare?



2019-10-12

    ej medlem längre
En bra text är angelägen. En angelägen text är bra. Som t.ex. denna brandfackla.

Du pekar på nutida och systemhotande problem i vårt samhälle.

Du undvikar med intellektuell hederlighet i behåll, i motsats till andra spridda röster här, att relativisera och förminska dagens allvarliga hot mot kvinnor genom att inte relatera till kvinnors utsatta situation i Sverige för flera decennier sedan, vilket är totalt irrelevant.

Ej heller ringaktar du det dramatiskt ökade sexualvåldet (grupp- och överfallsvåldtäkter) mot kvinnor i Sverige genom att ovidkommande peka på att antalet mord på kvinnor i Sverige inte ökat de senate åren.

All heder till dig, WyS.
2019-10-12

  Öknens Ros VIP
Dom som ställt till det här eländet borde skämmas och lära sig veta hut!
2019-10-12

  Jörgen Jalmo
En konsekvens av
socialdemokratisk politik!
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP