Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Ponton, nr 3 2015


Åstadkomma stora saker med små medel. Och tvärt om.




Vi blåste såpbubblor genom nålsögon

Vi tände majbrasor med tändstickor

Men nu dödar vi själar med ord

Och krossar hjärtan med handlingar




Övriga genrer av Sandra Frödén VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-12 22:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Less is more.
Det minimalistiska slagordet.
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP