Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag försvann, hade någon brytt sig?



ljudlöst ropar jag i natten
i en värld där tystnad råder
sökandes efter svar och förståelse
i ett tomrum där ingen bryr sig

orden flyger bort med vinden
som vindspel utan melodi
jag är en röst i mörkret
förlorad i den anonyma symfonin

frågorna fyller mina lungor
letar efter ett öppet hjärta att fångas
men tystnaden svarar i ekon
och jag frågar mig, skulle någon bry sig?

i ensamhetens dimma jag vandrar
en själ som söker tröst och närhet
i en värld som blundar för min existens
och undrar, skulle någon älska mig?




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-18 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP