Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är blott en förgörare


några månader passerar
tiden i ständig rörelse
livet går fortsatt vidare
men hjärtat har stannat

kvar i en svunnen tid
fast i en gammal kärlek
i försök att blicka framåt
dock utan framsteg

förnuftet bygger väggar
för att glömma dig
ty alldeles förgäves
jag älskar dig fortfarande

kärleken river ner allt
en förgörande konstant
som trånar efter en sak
avger ett ekande ord

ditt namn




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-24 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP