Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära regnbåge, snälla gå inte



du kom som en regnbåge
efter ett mörkt åskoväder
fyllde hela min närvaro
med färger och glädje

ett vackert spektakel
på en naken himmel
som en början på lycka
jag trodde skulle bestå

jag studerade dina färger
beundrade dina nyanser
även om de kanske inte
färgkodade med mina

glittrandes i solljuset
gav du mig hopp
en kärlek i vårskenet
jag ständigt sökte till

men regnbågen bleknade
och färgerna bröts ner
kvar finns en viss tomhet
utan någon fågelsång




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP