Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framtid som inte fanns



Spöken från ett senare liv
hemsöker mina drömmar
och svärtar min vardag

Med en ring som inte finns
på ett finger som är naken
minns jag det som inte är

Tankar om en framtid
som var satt i sten
men bara i mitt huvud

Säg mig,
hur ska jag gå vidare
från vad jag trodde
skulle vara framtiden?




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-12 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP