Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad av stress i ådrorna



blodet susar i ådrorna
som en vildsint fors
otämjbar utan kontroll

stressen flyter omkring
kastas runt i strömmen
slår följe med ångesten

rörelsen gör mig snurrig
dränerar mig på energi
trots att jag sitter still

för trött för att röra mig
utmattad av stressen
som aldrig tycks ge vika

det är så fysiskt jobbigt
att inget kunna göra
än att dränkas i flödet




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-30 20:42



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
Är också där.. tack för text. Hoppas du får läka ordentligt i långsam takt
2023-05-30

  rostspik VIP
Stress, en folksjukdom idag.
Tecken på ett osunt samhälle.

2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP