Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck cancer


ett ord, ett besked
ordet ekar i huvudet
tystar allt annat
suddar ut all logik

kroppen klarar inte
att ta hand om ordet
så den stänger ner
fastfrusen i tystnad

bakom all dimma
gömd i tomheten
ligger rädslan latent
en förbjuden framtid

en framtid av tomrum
mörkare än svart hål
med en enorm saknad
av en mammas kyssar

jag vågar inte tro
vägrar inte tänka
prokastinerar känslor
jag inte klarar av

allt löser sig nog
det måste det göra
annars går jag under
2 meter ner med dig

cancer är en förgörare
av både cell och själ
kan du vara så snäll
och fuck off




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-03 14:53



Bookmark and Share


  Ninnii
Jag är helt enig. Fuck cancer!
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP