Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft



Doften av dig, en symfoni av lockelser,
som binder oss i en kärlekens dans.
Jag förlorar mig själv i varje andetag,
likt en fjäril betagen av en blomma.

Ditt doftspår blir min kartläggning,
en vandring genom labyrinter av begär.
Jag blir allt för knäsvag för att stå,
förtrollad av dess förförelse.

Jag dränks i dess sötma och elegans,
berusad av längtan att stanna kvar.
Endast en själ som förlorar sig själv,
i en trans av drömmar och kärlek.




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP