Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrotad

Jag tycks vara den där maskrosen
Som endel bara vill bli av med
Ånej kommer du upp nu igen
Jag ska rycka dig upp med rötterna
Ättika och syra ska nog förta dig

Men jag är en stolt Maskros
Som skiner ikapp med solen
Kanske jag försvinner till synes
Men jag tar mig upp starkt igen
Trots lite näring som liten
Så växer jag starkt år efter år
Står upp för att jag är jag




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-12 22:22



Bookmark and Share


  Pilträd
<3
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni