Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenvandring

det är öken igen
kaktusar, palmer, tumbleweeds,
dromedarer och kameler

inte en droppe vatten nånstans
här vandrar jag utan mål
min tunga är som en yllesocka -

ska jag nånsin hitta en oas
eller slutar jag mina dagar här
som ett kadaver bland många andra?
kalas för schakaler och gamar?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-13 15:44



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Samma här!
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP