Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet och kvalet...

Både hat och kärlek finns
båda jobbar för att ta över här
få till just det de vill
vi kan välja
vilket vi vill svälja
just vad vi föder
vi systrar och bröder
det tar över
just det vi valde
vi svalde
blev vår rätt...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-13 18:32



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt