Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Transparenta droppar

Det är en fin dag
Även när det regnar
Transparenta droppar
Fallandes
Landar i gräset
Friska vindar smakar på dropparna
Sköljer genom livet
Små som stora
Glimmar till som små korn av diamanter
Hamnar på ens hud
Stänker när man går
Faller fritt utan motstånd
Hamnar nästan överallt
Förutom på de ting som sökt skydd
Transparenta droppar
Fallandes




Fri vers av MissCaylin
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-15 12:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
visst är det vackert oavsett väder
fint om droppar
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin