Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri fågel blå

Ut ur bur
Ut ur maktstruktur

In i den fria friheten
In i integriteten

In i den egna identiteten
In i den sunda ensamheten

Som är självvald och sund
Inte kontrollerad och osund

Väljer vem som är mitt umgänge
Det har jag längtat efter länge


Mår bättre nu




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är frihet?
2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni