Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidden av att tömma

Jag har hjälpt många
Att tömma ryggsäcken

Lyssnat
Ömmat
Känt empati

Tömt ur
Vridit och vänt
Tröstat och känt

Stöttat
Plåstrat om såren

Så har det sett ut
Genom åren

Sedan fick jag hjälp
Att tömma min egen ryggsäck
Som länge varit en börda
Den har innehållit många berörda

Nu förstår jag vidden av att tömma
Känslan när någon för mig ömma

Känns lättare nu




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-17 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni