Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oddysseus en snubbe bak i tiden

Oddysseus blev nämnd i ett samtal
Härom dagen
Känner inte till den snubben
Men blev lite tagen

Vi har drag som är lika kan jag tycka
Fast ur olika tider man dem rycka

Vi har farit mellan öar och kämpat
Den ena kampen efter den andra

Vi har gömt oss i Trojkan
För att inte bli helt slagna

I stridens hetta blivit blottade
Utmärglade och betagna

När så till slut vi kommit
Hem i hamn efter striden
Tänker tillbaka i tiden

Så är vi märkta av det som hänt
Men till friden och lugnet vi nu återvänt




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni