Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gode, den onde och den fule

jag är den gode
den som bara vill
ge, hjälpa, göra gott

jag är den onde
den som skulle vilja
hämnas, ge igen
för hånen, skratten, oförrätterna

jag är den fule
den som inte orkar
borsta tänderna, klippa naglarna, raka sig, gå i duschen,
diska, städa, ens gå ut utanför dörren




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-18 18:42



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Snyggt fångat, klockrent, du skriver riktigt bra!
2019-11-01

  Kungskobran VIP
Jag är jag jag jag jag......
2019-10-19

  Solstrale VIP
Helt suverän! Pricken över i:et! Perfektion med fason!
2019-10-18

  Bjarne Nordbö
Måste ju läsa min favoritfilmtitel och hittar denna pärla. Tack : )
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP